Søde ideer til indpakning af pakkekalender

Søde ideer til indpakning af pakkekalender - EnligMor

Sjove ideer til indpakning af julekalenderen

Mangler du inspiration til indpakning af din pakkekalender? En hjemmelavet pakkekalender, hvor hver enkelt gave er nøje udvalgt til barnet, der skal glædes hele julemåneden, er altid et hit! Årets julekalendere er allerede i handelen, men vil du gerne selv vælge de 24 gaver, der skal i julekalenderen, så får du her en søde ideer til indpakning af hjemmelavede julekalendere.

Der er både æsker og kuverter til dig, der gerne vil forkæle små, søde børn lidt ekstra i julen. Uanset hvilken en du vælger, bliver det helt sikkert en julekalender, der vil blive husket, længe efter julepynten er pakket væk!

LÆS OGSÅ: Hjemmelavede julekalendere til børn

En julekalender med 24 røde julehuse

Med de 24 røde huse kan du lave det hyggeligste julelandskab, der nok skal vække glæde. Du kan også hænge husene op i en stor gren og lade dem pynte igennem hele december! Julehusene er sød indpakning til en julekalender og kan f.eks. indeholde et af de sjove kuponhæfter.

I pakken er der 24 julehuse, nummereret fra 1-24 samt en samlevejledning. Bunden på det enkelte hus måler 5,5 x 5,5 cm og er ca. 9 cm højt, når det er samlet. Læs mere her: En julekalender med 24 røde huse

LÆS OGSÅ: Julekalenderhistorier – hyggelig højtlæsning i december

En julekalender med 24 æsker – blå/hvid

Skal du i gang med en hjemmelavet julekalender, og mangler du nogle små juleæsker til at gemme alle de fine gaver i? De 24 æsker og poser er sjove at samle, og det er lige noget for dig, der elsker at klippeklistre til jul. Juleæskerne er sød indpakning til en julekalender og kan f.eks. indeholde et af de sjove kuponhæfter. Æskerne fås i farverne sort, grøn, blå, rød og lyserød.

Læs mere her: En julekalender med 24 æsker – blå/hvid

LÆS OGSÅ: Medister-ekspeditionen – et juleeventyr i 24 afsnit

24 kuverter til julekalender

Mangler du fin og festlig indpakning til en julekalender, så kan du også købe de søde julekuverter fra Lou Noire uden indhold. Så kan du selv bestemme, hvad der skal i! Og de er nemme at lave: Når du først har klippet de 24 kuverter ud, så folder du bare langs de hvide streger. Der skal lidt lim på de skrå kanter, inden du bukker kuverten sammen – og så er den færdig! Det lille hjerte pynter skønt på bagsiden.

Du finder kuverterne her: 24 kuverter til julekalender

Få inspiration til indholdet

Kender du nogen små julenisser, der skal forkæles lidt ekstra til jul? Kuponhæftet til små, søde nissebørn er fyldt med noget af det, børn elsker at lave i december – og masser af julestemning! Der er sjove aktiviteter til hele julemåneden og også masser af hygge til juledagene, hvor der er tid til at hygge med julefilm og morgenmad på sengen.

Giv for eksempel “Vi bager julesmåkager”, “Vi læser en julehistorie” eller “Vi tager på juleshopping”. Er der noget særligt, du gerne vil glæde nissebarnet med, får du også blanke kuponer med, som du selv kan udfylde og sætte i kuponhæftet.

Kuponhæftet til små julenisser er lige til at downloade og printe ud. En sjov og personlig decembergave, som passer til både piger og drenge i alderen 4-12 år. Du kan læse mere om det her: Et kuponhæfte til små julenisser