Opnå lindring ved forkølelse

Er du træt af at være ramt af den fjerde forkølelse i år? Der er nogle, der bare er mere udsatte for forkølelse og ondt i halsen end andre. Det kan være, du har en arbejdsplads, hvor du er udsat for mange forskellige vira, eller måske dit immunforsvar bare er lidt mere modtageligt end mange andres. Forkølelse skal næsten altid bare have tid – så går det over. Men indtil da, kan det være rart at have noget, man kan lindre symptomerne med.

Echinaforcedråber kan være løsningen på det. Her er tale om et præparat, der er lavet på Echinacea, der har en lindrende effekt. Urter har i århundreder været anvendt til forskellige formål, og naturlægemidler er i dag også brugt af mange mennesker. Det kan være, det er noget, du har lyst til at prøve af – for nogle giver det netop den lindring, man trænger til.

Skal man forebygge eller behandle?

Echinaforcedråberne kan sagtens tages forebyggende. Det er irriterende, når først en forkølelse er opstået, og derfor er det en god idé, hvis du gør, hvad du kan, for at forebygge det. En ting er, at du kan tage dråberne – også når forkølelsen først er opstået – men der er også andre ting, du kan gøre, der kan være med til at forebygge forkølelse.

En anbefaling, der går igen, når det kommer til alt med sundhed og velvære, er aktivitet. Sørg for at komme ud og motionere hver dag, eller som minimum at få gået eller cyklet en tur, så du får noget frisk luft og holder kroppen i gang. Det er med til at opbygge dit immunforsvar, så du kan stå bedre imod, når der er virus i luften.

Hvis du oplever, din næse stopper til, er det en god idé at bruge næsespray, så du ikke oplever at blive helt sat til.