Hjemmelavede julekalendere til børn

Hjemmelavede julekalendere til børn - EnligMor

Gør det selv-julekalendere til børn

Hjemmelavede pakkekalendere vækker altid glæde! Årets julekalendere er allerede i handelen, men vil du gerne selv vælge de 24 gaver, der skal i julekalenderen, så får du her søde kalendere, hvor du selv kan bestemme indholdet. Begge julekalendere har 24 låger, som kan fyldes med gaver eller små gavekort.

Her får du her en masse gode ideer til indpakning af pakkekalender og hjemmelavede julekalendere.

Søde pakkekalendere til børn

En julekalender i små æsker

De festlige bolchestribede æsker er svære at stå for! Fyld dem med slik, små søde beskeder eller gavekort. Æskerne, som måler ca. 5 x 5 cm, kan downloades og printes med det samme. De skal bare lige klippes ud og samles med lidt lim. Her det nemt at pakke ind, for på alle æsker er tallene fra 1-24 fortrykt. Du behøver derfor ikke også at skrive dato på de små, julede bokse.

Læs mere her: 24 juleæsker – med røde & hvide striber

24 kuverter til julekalender

Mangler du fin og festlig indpakning til en julekalender, så kan du også købe de søde julekuverter fra Lou Noire uden indhold. Så kan du selv bestemme, hvad der skal i! Og de er nemme at lave: Når du først har klippet de 24 kuverter ud, så folder du bare langs de hvide streger. Der skal lidt lim på de skrå kanter, inden du bukker kuverten sammen – og så er den færdig! Det lille hjerte pynter skønt på bagsiden.

Du finder kuverterne her: 24 kuverter til julekalender

Få inspiration til indholdet

Kender du det sødeste barn, der skal forkæles lidt ekstra? Kuponhæftet her er fyldt med noget af det, børn ønsker sig allermest og masser af sjove oplevelser! Giv f.eks. “Vi bager en kage sammen”, “En ekstra godnathistorie”, “En times ekstra skærmtid” eller “En filmaften med popcorn”. Er der noget særligt, du gerne vil glæde barnet med, finder du nederst også blanke kuponer, som du selv kan udfylde og sætte i kuponhæftet.

Et kuponhæfte til søde børn – grøn fås også i blå og pink. Du kan læse mere om dem her: 3 kuponhæfter til søde børn

LÆS OGSÅ: Inspiration til julegaver, du kan lave med dine børn