Dating: Sådan får du en god første date

Sådan bliver jeres første date en god oplevelse

Har du fundet en sød mand på netdating og skrevet lidt frem og tilbage, så er det tid til at aftale den første date. Det er spild af tid at sende breve frem og tilbage i flere måneder, hvis der slet ingen kemi er, når I mødes. Tag ud og drik en kop kaffe eller gå en tur. Lange første dates, hvor du ikke kan slippe væk er en dårlig ide. I kan altid forlænge daten med en biograftur eller en middag. Det er straks sværere at tage hurtig afsked fra et weekendkrydstogt med en mand, der kun taler om sit arbejde.

Er du nervøs for din første date?

Lad være med at freake dig selv helt ud over daten. Tænk på det som to mennesker, der skal have en hyggelig eftermiddag, eller hvornår I nu skal mødes. Så er du mere afslappet, og skuffelsen er ikke så stor, hvis det viser sig, at han har sendt et billede fra dengang, han havde hår.

Men ellers er netdating er en god måde at øve sig i at møde mænd. Og husk, jo flere du møder til en helt uforpligtende kop kaffe, jo nemmere bliver det. Lad være med at tage det for mere, end det er. En date er jo reelt bare et møde med et fuldstændig fremmed menneske, du måske ellers aldrig ville have mødt.

Dating – en tryg måde at nærme sig kærligheden på

Hvis I ikke lige er noget for hinanden, så er der heldigvis mange andre søde fyre på siderne. Hvis du ikke gør det til mere end det er, et hyggeligt møde, kan du på den måde få mange dejlige dates. Det er en meget tryg måde at komme tilbage på singlemarkedet igen.

På den anden side af skærmen sidder der jo også højst sandsynligt et menneske, der er i samme situation som dig. Et mennesker, der gerne vil bekræftes i, at der stadig er nogen, der synes, man er sød, og som også gerne vil ud og møde nogle nye mennesker.

Pas godt på dig selv

Datingsiderne tiltrækker desværre også – sagt meget pænt – nogle mærkelige typer. Selv om der heldigvis er langt imellem dates med mænd, der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt, så sker det indimellem.

Du kan dog gøre meget for at passe på dog selv. Mød hinanden de første par gange på et offentligt sted, for eksempel på en café eller den lokale minigolfbane. Hvis du vil være på den sikre side, så send hans nummer og stedet for mødet til din veninde. Aftal et tidspunkt, hvor hun lige sender en sms, som du så kan svare på, at du selvfølgelig er ok og har en hyggelig aften. Bare lige for en sikkerheds skyld.

Er du på date med en mand, som på den ene eller den anden måde overskrider dine grænser, må du gerne rejse dig og gå. Du har ikke forpligtet dig til andet end et møde, hvor I lige skulle se hinanden an. Og ham her er tydeligvis ikke noget for dig!

Øv dig i at spotte de gode mænd

Jo mere tid du bruger på netdating, jo bedre bliver du også til at spotte de rigtige mænd. Og jo flere mænd du møder i virkeligheden, jo bedre ved du også, hvad du skal kigge efter på datingportalerne. Én dårlig date skal ikke have lov til at slå dig ud af kurs. Der er så mange dejlige mænd derude, der også leder efter kærligheden. Det er dem, du skal finde!

Læs Den lille bog om dating

I Den lille bog om dating er fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud. En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Den lille bog om dating - Lou Noire