Dating: Sådan kommer du godt i gang med netdating

Har du prøvet netdating?

Hvis du læser med her, så har du med al sandsynlighed børn, og så er det ikke lige så let at tage i byen tre gange om ugen eller spontant finde et weekendkursus i tantrasex. På den anden side er du sandsynligvis efterhånden meget træt af at sidde alene derhjemme og se fjernsyn med hånden i småkagedåsen. Her er det oplagt at give netdating et forsøg og se, om din store kærlighed ikke skulle være et sted derude.

Måske rynker du allerede nu på næsen og tænker, at netdating ikke virker for dig. Men du bliver nødt til at give det et forsøg, før du dømmer det ude. Giv konceptet og mændene en chance, og se om han ikke er på en af datingportalerne.

Før du har prøvet netdating, ved du ikke, om du skal ud i virkeligheden for at finde ham. Måske er det faktisk lige dit sted at møde den rigtige. Historierne om dem, der har fundet hinanden igennem netdating er mange og gode. Det kan sagtens være, at netdating er det helt rigtige for dig. Så her er en introduktion til net-dating:

Datingportaler

Tinder kender det fleste efterhånden. Det er en lille app, du henter ned til din telefon. Herefter får du vist en række profiler, som du kan swipe til højre eller venstre – alt efter om manden er noget for dig. Dating.dk, som har eksisteret i over 20 år, har også en app. Når du er logget ind, kan du like og skrive til søde mænd.

Der findes dog også andre datingsider, hvor nogle er mere specialiserede end andre. Er du for eksempel den store hundeven, og ønsker du at dele din hobby med din kæreste, så er der www.pet-dating.dk. Er du en aktiv type er der også www.fitness-dating.dk, hvis du er af den sporty type. www.elitedaters er for folk med tjek på karrieren.

Pas godt på din pengepung!

Når du leder efter datingsider, så pas på de falske sider, der bare vil lokke penge ud af dig. På www.trustpilot.dk kan du tjekke de fleste sider for brugernes anmeldelser. Prøv også at søge på datingsitets navn på Google for at se, om det bare er en ren pengemaskine uden rigtige mennesker bag skærmen.

Læs Den lille bog om dating

I Den lille bog om dating er fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud. En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Den lille bog om dating - Lou Noire