Dating: Sådan bliver du klar til sex efter skilsmissen

Er du klar til at have sex igen efter skilsmissen?

Længe inden skilsmissen var en realitet, holdt I op med at have sex. Det er sådan, man kan kende et forhold, der er på vej mod endestationen: der blev lukket for det varme vand. Og så kan det godt være lidt svært at komme op på hesten igen. Som nyskilt kan friheden til at komme ud og slå sig løs være så overvældende, at der godt kan gå lang tid, inden det overhovedet bliver til noget.

Men et kærligt forhold med masser af god og regelmæssig sex er en af de gode ting i livet. Det er det, der gør, at du med tiden får lyst til at kaste dig ud i det med mændene igen. Måske er du ikke parat til at indgå kompromiser om skægstubbe i vasken og mærket på den leverpostej, der med tiden kommer i et forhold.

Måske har du bare lyst til at mærke din krop sammen med en mand for en enkelt aften. Men det kan faktisk godt være lidt grænseoverskridende! Du har ikke længere den krop, du havde før børn. Men bare rolig, mænd ser ikke fødepøllen, bare du er nøgen nok.

Mærk efter, hvor du føler et savn

Allerførst bliver du nødt til at mærke ordentligt efter: Hvor er det, der er et savn? Er det i trussen eller i hjertet? Hvis du bare trænger til en ordentlig rusketur, så gør det! Men mærker du bare den mindste lille, bitte smule længsel efter at blive elsket? Så kommer det nemlig til at gøre ondt, når du kommer hjem til en tom og kold seng.

Det er ikke særlig sjovt at vågne med tømmermænd ved siden af en mand, du ikke kan husket navnet på. Det er bare heller ikke særlig sjovt at vågne uden. Den bekræftelse du får ved at score en mand i byen, er ikke noget særlig godt plaster på en skilsmisse. Det gør bare tomrummet i dit hjerte endnu større næste dag. Så er det bedre at vente med sex, til du har fundet en dejlig kæreste at have det med.

Der er stor forskel på den desperate jagt i byen og så den måde, som man lærer hinanden at kende på ved at blive venner først. En forelskelse, der vokser ud af et venskab, er noget meget smukt og stærkt. Og du ved, at han har valgt dig, fordi han synes om dig og omvendt. Lad det udvikle sig naturligt, slap af, inviter på kaffe og tal sammen. Sex, når man kender hinanden og er blevet rigtig sulten, smager bare vanvittig godt!

Pas godt på dig selv og dine følelser

For nogle mænd kan det især virke som et meget stærkt afrodisiakum at fortælle, at du er enlig mor. Det kan godt sammenlignes med at være den mor-gnu, der går bagerst i flokken med sit kid. De her hyæner kan lugte, at du er sårbar. De ved, at det er lang tid siden, der sidst er nogen, der har rørt ved dig og hvisket frække ord i dit øre. Så det er det, de gør – men så heller ikke mere.

Nogle mænd kan også sagtens gå i seng med en kvinde, de ikke ser som kærestepotentiale, og det kan de gøre flere gange. Lige indtil du lugter lunten og siger farvel og tak, eller til du på Facebook kan læse, at han er blevet kærester med Christina.

Du kan ikke snyde en narrehat!

Et godt råd er at vente lidt med at gå i seng med en mand, indtil du kender ham bedre og ved, hvad han vil. De forkerte mænd mister hurtigt interessen, hvis du ikke vil i seng med dem på første date. De rigtige mænd har ikke noget imod at vente.

Det er desværre bare ikke sådan, at du kan lokke en mand til at se dig som kærestepotentiale, bare ved at udskyde sex. Til gengæld kan du undgå mange skuffelser ved at passe godt på sig selv. Det kan du blandt andet gøre ved at sige nej tak til engangsknald, når du i forvejen render rundt med et sårbart hjerte.

Og husk: der findes mænd, som har lært at sige og gøre alle de rigtige ting. Ham narrer du ikke ved at vente. Når han har fået, hvad han ville, så er han væk igen. Ja, han er derude, og han vil ikke være din kæreste. Tricket er at kunne kende lusene på travet – men nogle mænd vil gøre rigtig meget for at få et knald. Også gå på dates en million gange, tage på museum eller i IKEA.

Et par gode råd, hvis du helt ærligt bare trænger til sex

Er du lige kommet ud af et langt forhold, og trænger du bare til eventyr og spænding, så gør det! Men lad være med at knalde rundt der, hvor du bor og slet ikke på dit arbejde. Tag gerne til en anden by, så du ikke bagefter risikerer at løbe på dine seneste erobringer samtidig.

Et lille tip: Selv om du ikke vil noget seriøst, skal du også lige vide, at din krop vil prøve at snyde dig. Kvinder er rent biologisk indrettet sådan, at når I har haft sex, så vil du måske få lyst til at være kærester med en mand, du kun tænder fysisk på. Kroppen fortæller dig, at nu er du blevet gravid, og at du med vold og magt skal holde på netop denne mand, så han kan jage mad til dit afkom. Men du har selvfølgelig beskyttet dig, så det er en ren forelskelsesrus, som lægger sig efter et par uger.

Læs Den lille bog om dating

I Den lille bog om dating er fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud. En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Den lille bog om dating - Lou Noire