Dating: Sådan bliver du klar til at date igen

Bliv klar til at date

På et tidspunkt, nogle gange efter flere år, sker der måske det, at du bliver klar til at date igen. Måske har du oven i købet lyst til at møde en mand, du kan blive kærester med. Jo, man kan faktisk godt blive klar til en ny omgang kærlighed. Og hvis ikke til bryllupskage og fælles budgetkonto lige med det samme, så i hvert fald en mand til noget af det mere forefaldende. Hvis det er dér, du er, så få dig en ”After Eight”, gerne en der også er lidt handy.

Som single er der frit valg til at skabe præcis det liv, du har lyst til. De eneste grænser er hensynet til dine børn, ellers er der frit valg på alle hylder. Men hvor gemmer alle de gode mænd sig? Og hvordan gør man egentlig, hvis man ikke har været på datingmarkedet, siden dengang før det hed dating? Og kan man passe godt på sit hjerte, uden at plante en hel tjørnehæk?

Kom godt i gang med at date

Inden du går i gang med at date, skal du lige overveje, hvad du egentlig gerne vil have ud af det. Hvis du bare vil have sex, kræver det ikke andet, end at du stiller dig ned i en bar. Hvilken som helst bar. Eller laver en datingprofil med et nogenlunde billede af dig selv. Tilbuddene skal nok komme, og selv hvis du er kræsen, skal du nok finde en mand.

Hvis du leder efter en ny kæreste, så er det lidt mere kompliceret. Fremfor alt bliver du nødt til at være ærlig overfor dig selv. Lad være med at gå på kompromis med, hvad du leder efter. Det skal jo ikke være med hvem som helst, det skal være med den rigtige.

Det er meget nemt at finde en, du kan leve sammen med, men meget svært at finde en, du ikke kan leve uden. På alle andre områder i livet vil du sikkert gerne have det bedste. Hvorfor så gå på kompromis, når det handler om at finde en mand, som du skal dele køkkenbord og budgetkonto med?

De 10 bud, for dig, der er single

Inden du går i gang med datingen, kommer her et par gode tommelfingerregler:

De 10 bud for dating

  1. Forvent ikke noget af nogen, kun at blive behandlet godt
  2. Du er lige så meget værd som alle andre
  3. Du har allerede et godt og fuldt liv, en mand vil kun være en bonus
  4. Det skal være sjovt. Ud med ham, hvis han er en menneskelig sofapude
  5. Du har ikke tid til pjat og fesne udmeldinger
  6. Vær mod alle mænd, som du ønsker de skal være mod dig
  7. Sku ikke hunden på hårene, men fokuser på personlighed
  8. Lad være med at være den, du tror en mand gerne vil have – vær i stedet den bedste version af dig
  9. Stol på din mavefornemmelse
  10. Gå nu ud i livet og mød en mand. Han kommer ikke og banker på din dør

Læs Den lille bog om dating

I Den lille bog om dating er fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud. En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Den lille bog om dating - Lou Noire