2020: Spil og vind i julekonkurrencer

Spil og vind i julekonkurrencer - Enlig Mor

Julekonkurrencer på nettet

Leder du efter sjove julekonkurrencer? En af de underholdende ting, du kan få tiden til at gå med, inden det bliver jul, er alle de mange sjove spil og julekonkurrencer, der findes på nettet. Her kan du hver dag spille med i julekonkurrencer og vinde flotte præmier.

Her finder du et udvalg af de bedste julekonkurrencer på nettet i 2020. Listen bliver hele tiden opdateret, efterhånden som der kommer flere konkurrencer til.

Apotekerens Julekalender 2020

Hver dag fra den 1. – 24. december kan du deltage i konkurrencen om forskellige produkter fra Apotekeren.dk.

Læs mere her: Apotekerens Julekalender 2020

BilligParfume.dk – Julekalender 2020

I julekalenderen fra BilligParfume.dk kan du vinde præmier for over 25.000 kr. Hver dag er der lækre præmier, gavekort og rabatkoder. Du kan også samle lodder og deltage i konkurrencen om årets hovedpræmie.

Læs mere her: BilligParfume.dk – Julekalender 2020

idenyt Julekalender

I julekalenderen fra idenyt kan du vinde præmier til en samlet præmiesum for over 80.000 kr. Allerede fra søndag den 23. november kan du deltage i konkurrencer om fantastiske præmier alle dage frem til jul.

Læs mere her: idenyt Julekalender

Julekonkurrence – Lykkeberg sild

Frem til den 20. december kan du deltage i julekonkurrencen fra Lykkeberg. Der findes 3 vindere, som hver vinder 1 julegave, bestående af 1 x Hjertefad fra LeCreuset, 1 x 4 stofservietter fra Langkilde & Søn, 1 x 2 bægre gourmet-popcorn fra NoCrap Gourmet, 1 x 2 glas Hjertesild fra Lykkeberg 1899.

Læs mere her: Julekonkurrence – Lykkeberg

Krifa Julekalender 2020 – Vind et gavekort på 10.000 kr.

I julekalenderen fra Krifa kan du deltage i konkurrencen om et gavekort til REMA1000 på 10.000 kr. og massevis af andre spændende præmier.

Læs mere her: Julekalender fra Krifa

Rito.dk – Julekalender 2020

I julekalenderen fra Rito.dk kan du hver dag i december vinde lækre gevinster. Hos Rito.dk finder du alt i garn- og hobbyartikler, og i julekonkurrencen kan du vinde kreative hobbypræmier og trøstepræmier.

Læs mere her: Rito.dk – Julekalender 2020

Small Danish Hotels – Julegavejagten 2020

Tag med julehunden Fifi rundt på de danske kroer og hoteller hos Small Danish Hotels og søg efter skønne præmier – vælg selv din rute. Der bliver trukket lod om alt fra gourmetophold og spaophold til skønne oplevelser og gavekort blandt alle, der er med til at lede efter julegaverne. Der er præmier for mere end 50.000 kr., og hovedpræmien er et gavekort til Small Danish Hotels til en værdi af 5.000 kr.

Læs mere her: Small Danish Hotels – Julegavejagten 2020

Volkswagen JuleQuiz

Tilmeld dig allerede nu til Volkswagens store JuleQuiz, hvor du kan vinde den helt nye Golf eHybrid til en værdi af 319.995 kr. Fra 1. december kan du også quizze dig til en flot præmie i ekspertkategorien og masser af dagspræmier.

Læs mere her: Volkswagen JuleQuiz

Ældresagens Julekalender

Alle, uanset alder, kan deltage i Ældresagens Julekalender 2020 – med præmier for over 50.000 kr. Du kan allerede nu tilmelde dig Ældre Sagens julekalender 2020, hvor hovedpræmien er 10.000 kr. til Ribe Byferie Resort.

Læs mere her: Ældresagens Julekalender 2019

Er du mere til den traditionelle julekalender?

Hvis du hellere vil have en smuk julekalender, der kan pynte i stuen, så se alle de flotte julekalendere her.