Sådan kan du få flere usynlige sovepladser i dit hjem

Der kan være flere situationer, hvor det kan se sig fordelagtigt, at kunne trække nogle sovepladser ud af ærmet. Det kan være du er en gæstfri vært, der har gæster til overnatning eller måske har du børn på deltid, der kræver en soveplads i dit hjem.

Børneværelser på deltid

Er du i den situation, at du har børn på deltid af den ene eller den anden grund, og desuden heller ikke råderum til at indrette permanente børneværelser i en lejlighed eller lignende, kan det være dejligt at kunne finde nogle bekvemme og overskudsagtige sovepladser frem, der ikke blot ligner en halv løsning. Derfor kan du måske indrette et rum, du får gavn af i din dagligdag uden børn med en sovesofa, så du hurtigt kan forvandle rummet til et bekvemt børneværelse, når børnene kommer. Det kan være et kreativt rum eller et kontor, alt afhængig hvad der giver mening for dig, som kan få denne dobbelte funktion ved hjælp af denne sovesofa. Dette børneværelse på deltid kan også bruges som gæsteværelse, såfremt det er mere relevant for dig.

Sovepladser i stuen

Har du pladsmangel og få værelse i dit hjem, men alligevel lysten til at kunne tilbyde en god soveplads eller to til eventuelle gæster, kan du udskifte din almene sofa med en sovesofa, der hurtigt kan forvandles til en fin seng. På den måde mærker du ikke sovepladsens fylde i din hverdag, men kan samtidig hurtigt få gavn af den, når behovet byder sig. Du kan køb ny sovesofa, der passer godt ind i dit hjem og din yderligere indretning, så den også bidrager æstetisk såvel som funktionelt. Har du en etværelses lejlighed, kan det måske også virke godt at inddrage sovesofaen som din egen private seng, så der i dagtimerne er mulighed for at forvandle denne til siddepladser, der desuden fylder lidt mindre.