Sådan kommer du af med dit barns brugte legetøj

Har dit barn en masse legetøj, der ikke længere bliver brugt? Det kan endda være, at børneværelset er ved at være fyldt så godt op, at der slet ikke er plads til noget. Måske har dit barn et væld af bamser, som han eller hun ikke finder interessante mere. Lige meget hvad kan det være en god idé at overveje at skille sig af med noget af legetøjet. Men hvordan gør du det på bedste vis?

Lej en stand hos et loppesupermarked

Hvis du gerne vil tjene en smule penge på dit barns brugte legetøj, kan du vælge at leje en stand hos et loppesupermarked. Dette er den perfekte løsning, hvis du vil have, at andre skal stå for salget. 

Hold et loppemarked derhjemme

Er det ikke noget for dig at leje en stand hos et loppesupermarked, kan du holde et loppemarked derhjemme sammen med dit barn. Du kan arrangere, at det er dig og dit barn, der sammen sælger legetøjet. Desuden kan du aftale med dit barn, at pengene kan gå til nyt legetøj eller noget helt andet.

Sælg legetøjet online

En anden mulighed er, at du sælger det brugte legetøj online. Det kan du gøre flere forskellige steder. Du kan eksempelvis sætte legetøjet til salg på Facebook Marketplace eller DBA. Der findes også andre apps og hjemmesider, som du kan tage et kig på for at finde den rette løsning for dig.

Donér legetøjet til en genbrugsbutik

Sidst men ikke mindst kan du donere legetøjet til en genbrugsbutik. En genbrugsbutik vil med glæde tage imod brugt legetøj, som de efterfølgende kan sælge.