Sådan kan du let tage dit barn med dig rundt

Har du et lille barn, der elsker at blive løftet? Eller har dit barn bare en masse krudt i røven? Så kan det være, at du skal overveje at købe en babyslynge til dem! Med en slynge eller et bæreredskab, så har du muligheden for at holde styr på den lille, når I er på ferie, uden at du skal bruge hænderne til at holde det. Der er mange forskellige modeller og metoder, hvorpå du kan bære rundt på dit barn, så det kan være værd at undersøge.

Hvad skal du vælge?

Der er forskellige slynger, du kan vælge imellem. Hver slynge udfylder et specielt behov, hvor det er vigtigt, at du finder det, der passer allerbedst til dig og dit barn. Den bedste idé er at snakke med en ekspedient i en fysisk butik, der kan guide dig til, hvad de forskellige modeller har at byde på. Desuden er det vigtigt, at du får prøvet bæreredskabet på, inden du køber det, da det skal føles helt rigtigt, og din baby skal også føle sig komfortabel i slyngen eller selen.

Hvorfor vælge et bæreredskab?

Grunden til, at du bør vælge en slynge eller lignende, til at holde dit barn, er at du nu kan have styr på den lille. Dette er især smart når I skal på ferie, og du gerne vil have hænderne fri. Samtidigt kan du og dit barn få knyttet et tæt bånd, fordi I er helt tæt på hinanden. Desuden kan du bære barnet på både maven, ryggen eller hoften Når dit barn blot sidder i en bæresele, så er risikoen for at få smerter i kroppen mindre, end hvis du bare holdte barnet uden et bæreredskab. Dermed er der mange fordele ved en bæresele, så du nemt kan have dit barn tæt på dig, når I skal på ferie.