Gratis julekalender: Medister-ekspeditionen

Gratis julekalender

Klik på billedet for at printe julekalenderen!

Tæl ned til jul med Medister-ekspeditionen

Tæl ned til jul med denne søde og gratis julekalender. De tre små hunde fra juleeventyret om Medister-ekspeditionen har lavet en snefnug-kalender, hvor I kan tælle ned til juleaften.

Imens I læser julekalenderbogen om Medister-ekspeditionen, tæller I ned til juleaften sammen med hundene. Når de at få leveret medisteren til den hemmelige modtager inden jul? Det SKAL de, for ellers bliver det ikke jul i år!

Vejledning til den gratis julekalender

Der mangler noget på julekalenderen – nemlig 24 snefnug! Hjælp hundene med at tælle ned til jul ved at sætte et snefnug på hver dag.

Læs et kapitel i Medister-ekspeditionen hver dag og lim en lille filtkugle på kalenderen, imens I tæller ned til juleaften. Hvis I vil smugkigge i bogen for at se, om den er noget for jer, kan I læse de første 3 kapitler lige her: Læs en lille bid af Medister-ekspeditionen

Nederst i artiklen får I tips at lave den pæneste udprintning af julekalenderen!

Om Medister-ekspeditionen

Køb Medister-ekspeditionen – klik her!

Tre, modige hunde er ude på en vigtig mission: to kasser af Svend Åges den bedste medister skal leveres inden jul. Tag med på eventyr med den kønne puddel Snowball, der egentlig var på vej til Paris, den stærke, men ikke så kloge bullterrier Bobby og King, en lille hund med en løves hjerte.

Undervejs møder hundene mange farer, imens de bliver jagtet af bisserne fra De Grønlandske Slædehundes Fagforening. Men medisteren skal frem til den hemmelige modtager, ellers bliver det ikke jul i år!

Læs et kapitel i den sjove og spændende julehistorie hver dag indtil juleaften. Juleeventyret om Medister-ekspeditionen har 24 kapitler og er rigtig god til højtlæsning i klassen eller hjemme i sofaen. De større børn kan også sagtens læse den alene.

Læs bogen gratis her:

Læs bogen gratis på eReolen (kræver lånerkort til dit lokale folkebibliotek)

Her kan du få en vejledning i at låne bøger på eReolen, hvis du ikke har prøvet det før.

Læs de første 3 kapitler af den sjove historie – klik her!

Køb snefnug til julekalenderen

Filtkugler

Køb filtkugler hos Rito – fås i forskellige størrelser

Skal I bruge snekugler til julekalenderen, kan I købe hvide filtkugler hos Rito Garn&Hobby (Reklame). På billedet til venstre ses økologiske hvide filtkugler, der kommer i to størrelser, henholdsvis 1 og 2 centimeter i diameter.

Økologiske hvide filtkugler 1 cm – 10 stk for 6,00 kr. (Reklame)

Økologiske hvide filtkugler 2 cm – 10 stk for 9,00 kr. (Reklame)

Rito giver mængderabat på filtkuglerne. Det vil sige, hvis I køber flere poser filtkugler ad gangen, så falder prisen.

Har I brug for hjælp?

Sådan henter I den gratis julekalender:

1. Klik på linket her for at hente filen med julekalenderen.

2. Hvis julekalenderen skrives direkte ud fra siden, bliver den ikke pæn. Her er en række tips til, hvordan man får en pæn udskrift af julekalenderen:

3. Klik på “Hent” øverst i højre hjørne – ved siden af printerikonet. Det er en firkant med en pil, og når musen holdes henover, står der “Hent”.

4. Vælg “Gem fil” og klik på “Ok”. Gem gerne julekalenderen på dit skrivebord, så den nemt kan findes igen.

5. Gå til skrivebordet (forsiden) på din computer og åben filen.

4. Klik på “Print”.

5. Vælg hvilke sider, der skal printes. Kalenderen ligger på side 1, og hvis I kun vil printe den side, så vælg “Sider” og skriv 1, som på billedet herunder.

6. Vælg det format, der skal printes i. Julekalenderen med Medister-ekspeditionen er lavet i A3, men hvis I hellere vil printe den i A4, så klik på “Tilpas”.

7. Klik på “Udskriv”.

8. Så er I klar til at tælle ned til jul!

Print julekalender til Medister-ekspeditionen

LÆS OGSÅ: Medister-ekspeditionen – et juleeventyr i 24 afsnit