Gode bøger om dating

Mangler du inspiration til at date?

Vil du læse gode bøger om dating? Her nogle anbefalinger til gode bøger om dating, med masser af tips til datinglivet.

Selv om dating i de seneste år er skiftet først fra kontaktannoncer og over på datingportaler til de mange datingapps, der findes i dag – så er det stadig det samme, der er målet: At finde den eneste ene. I de mange gode bøger her, kan du læse om, hvordan du finder vej gennem Datingjunglen og passer godt på dit hjerte undervejs.

NB! Alle bogpriser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek priser ved at følge linket.

Den lille bog om dating – Lou Noire

Den lille bog om dating

Den lille bog om dating – e-bog – 39,95 kr.

Drømmer du om at finde en at dele solnedgangene med, en at stifte familie sammen med eller bare en, der kan få dig til at grine? Savner du en at komme hjem til, en der kan kramme dig i søvn – ham, du ikke kan leve uden? Men hvordan finder du ham?

Den lille bog om dating indeholder masser af svar på de spørgsmål, du har om dating og kærlighed, for eksempel:

– Hvordan bliver du klar til at møde en kæreste?
– Hvor gemmer alle de gode mænd sig?
– Hvad skal du skrive i din datingprofil?
– Er det en god ide at have sex på første date?
– Og hvordan passer du godt på dig selv – uden helt at skræmme de gode mænd væk?

Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud. Den lille bog om dating er fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Bogen er en kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed.

Læs mere om bogen her: Den lille bog om dating – en kærlig hjælp til at finde drømmemanden

Dating på nettet med Tinder – Maria Bachmann

Er du helt ny i datingverdenen, er det måske rart at vide, at der er sket meget nyt, siden du mødte din kæreste i halfestens mørke. I dag foregår dating på nettet, og Tinder er i de seneste år blevet det mest populære sted at møde andre singler. Tinder-dating er en ny og sjov måde at lære hinanden at kende på, og konceptet er helt enkelt. I dating-app’en kan du med et enkelt “swipe” tilkendegive, om du er interesseret eller ej.

Tinder har ca. 1,5 milliarder brugere på verdensplan, og ca. 75.000 aktive danske brugere. Med Dating på nettet med Tinder i hånden er du klar til at erobre datingverdenen, uanset om du er ude efter sjov og ballade eller noget mere seriøst.

Dating på nettet med Tinder gennemgår hvordan du downloader appen og opretter en profil. Du guides sikkert gennem dating-junglen og lærer hvordan du undgår de værste faldgruber. Undervejs får du masser af tips og tricks til hvordan du får mest ud af Tinder-appens mange muligheder.

Læs mere om bogen her: Dating på nettet med Tinder

Hvad vil du ha’? – Joan Ørting

Man kan ikke tale om kærlighed og dating uden også at nævne Joan Ørting. At læse hendes bøger er som at få et stort kram og en meget lang og dyb snak. Og du bliver helt sikkert meget klogere under læsningen.

Hvad vil du ha’? handler om at tage styringen i dit kærlighedsliv. Bogen er skrevet til mænd og kvinder i og udenfor forhold og er en god blanding af råd til singlelivet og parforholdet. Der er mange opfordringer til at finde ud af, hvad der gør dig glad og så gå ud og finde det. At være kærlig ved dig selv og andre og få det bedste ud af livet.

Joan Ørting har mange kloge ting at sige om kærligheden og alle de udfordringer, der følger med. Bogen giver en masse idéer til, hvordan og hvad du kan gøre, for at få dit liv til at blomstre.

Bogen er desværre udsolgt fra forlaget, men du kan låne den på biblioteket her: Hvad vil du ha’?

He’s Just Not That Into You – Liz Tuccillo & Greg Behrendt

I årevis har kvinder analyseret mænd og deres underlige adfærd. “Han er bare bange for at blive såret.” “Måske vil han ikke ødelægge vores venskab.” Eller “Han er lige kommet ud af et forhold.”

Greg Behrendt og Liz Tuccillo tager i bogen He’s just not into you bladet fra munden for at sige det, som kvinder ikke vil høre: Måske er han bare ikke vild med dig.

Mænd er ikke så komplicerede. Som regel er de for bange til direkte at sige: “Du er ikke den rette for mig.” Men deres handlinger viser præcist hvad de føler. Og der er faktisk ingen skjulte budskaber.

I He’s Just Not That Into You gør Behrendt og Tuccillo op med fantasierne omkring mænds adfærd. Gennem sjove eksempler og afdækkende sandheder bliver budskabet slået fast: Næste gang kvinder føler behov for at tænke over, hvad han egentlig vil, så behøver de ikke at bruge tid på det. De kan bare tænke: “Han er bare ikke vild med mig.”

Den danske udgave med titlen Han er bare ikke vild med dig er desværre udsolgt fra forlaget, men du kan stadig få fat i den engelske udgave her: He’s Just Not That Into You

Sådan får du en kæreste – Kirk Rønler

Med udgangspunkt i sin egen fortælling om kærligheden tager Kirk Rønler dig med ud på en rejse i dine kærlighedsmønstre. Sådan får du en kæreste handler om meget mere end, hvorvidt du kan score over køledisken i Netto.

Tag på en eventyrlig kærlighedsrejse og lær:

  • Hvordan du kan bruge datingapps på nye måder og gå på dates ude i virkeligheden
  • Hvordan kærlighedshormoner og påvirkninger af hjernen laver kemi imellem mennesker
  • Hvad det er, der afgør, hvem vi er tiltrukket af, og hvor vi kan møde dem
  • Hvordan du får sat nogle tanker i gang omkring dine værdisæt, og hvordan du kan bruge dem til at møde kærligheden

Du kender måske allerede Kirk Rønler fra tv, hvor hun ofte er med som ekspert på forskellige programmer. Senest som datingekspert på TV2 programmet Er der også en til mig? og Temalørdag på DR2.

Læs mere om bogen her: Sådan får du en kæreste

Digital kærlighed – Heidi Sahlgreen

I bogen Digital kærlighed tager psykologen Heidi Sahlgreen dig i hånden og guider dig, der gerne vil finde din næste kæreste online.

Mere end 320.000 danskere drømmer om at finde deres eneste ene på nettet. Digital dating kan dog give ar på sjælen, når de sårbare hjerter slippes fri, og kærligheden skal forsøge at finde sin vej igennem skærmene.

Her i bogen får du en masse gode råd til online dating. Bogen har også et forord af en dansk superbruger af Tinder, sexolog Katrine Berling.

Heidi Sahlgreens Digital kærlighed hjælper dig med at passe bedre på dig selv og dit hjerte, når du leder efter kærlighed, intimitet og sex på nettet.

Læs mere om bogen her: Digital kærlighed

Den lille bog om dating - Lou Noire