Giv dit barn tryghed natten igennem

Der er rigtig mange børn, der har svært ved at finde ro, når det er sengetid. For nogle grunder det i en vældig nysgerrighed og en trang til at følge med i alt, hvad der sker – man skulle jo så nødigt gå glip af noget i livet. Men for andre kan der være forskellige faktorer, der spiller ind.

Det kan for eksempel være et behov for at føle tryghed for at kunne finde den ro i både krop og sind, som der er behov for, før man kan falde i en ordentlig og dyb søvn.

Det er vigtigt, at den gode søvn prioriteres

Og netop søvnen er vigtig.

Den er med til at sikre vores gode helbred, og med for lidt søvn er det således lettere at tilegne sig diverse sygdomme og symptomer herpå. Søvnen giver os energi og glæde, og det er den, der sørger for, at vi friske og udhvilede kan stå op og gribe den efterfølgende dag an.

Og det er noget, der gælder, hvad end man er voksen eller barn. Den gode søvn skal tilgodeses, og derfor er det ikke værd at gå på kompromis med noget, der er så definerende for vores liv.

Derfor bør du prøve en bamse med tyngde

Du bør derfor finde det, der kan sikre dit barn den gode søvn.

Og det kan være med bamse med tyngde eller en sansebamse, som de også kaldes. Flere børn har glæde af en tyngdedyne, idet den skaber en større kropsforståelse med den vægt, der lægges på hele kroppen, men for andre børn kan en sådan også virke for omklamrende.

Det kan derfor være mindre invaderende med en bamse med tynge, som barnet kan ligge og kramme samt putte sig om hele natten igennem. Den har samme funktion som en tyngdedyne – at skabe tryghed og en fornemmelse af nærhed.

Lyder det som noget for dit barn? Så bestil en bame med tyngde.

Når dit barn sover godt, sover du godt

Når dit barn sover bedre, vil du også selv kunne sove bedre. Du vil ikke længere opleve den samme forstyrrelse natten igennem, og du vil med ro i maven kunne lade dig falde i dyb søvn og selv stå frisk og udhvilet op den efterfølgende dag – med god samvittighed.

En bamse med tynge kan derfor ikke blot være en fordel for dit barns gode søvn, men også din.