Fødselsdagshjælp

Hvor kan du finde fødselsdagshjælp?

Alle børn vil gerne fejre fødselsdag med gaver, boller og kakao. Og det er også rart at kunne dele noget ud i klassen og invitere vennerne til fødselsdagsfest. Men i nogle familier er der bare ikke råd til nogen af delene. Har du brug for en hjælpende hånd til at fejre dit barns fødselsdag, så kan du søge om fødselsdagshjælp.

En liste med organisationer, der giver fødselsdagshjælp

Herunder finder du en liste med nogle af fonde og organisationer, der yder fødselsdagshjælp til børn. Listen indeholder oplysninger, der var gældende i marts 2019.

Inden du søger fonden eller legatet, skal du tjekke, om ansøgningsfristen eller andet har ændret sig. Da oplysningerne hurtigt kan ændre sig, er der i denne liste kun medtaget fonde og organisationer, der har egen hjemmeside, så du hurtigt selv kan undersøge, om oplysningerne stadig er korrekte.

Fødselsdagshjælp (2019)

Dansk Folkehjælp

Fonden støtter: Fødselsdagshjælp til udsatte børn.
Læs mere her: www.folkehjaelp.dk/det-goer-vi/frivilligt-socialt-arbejde/foedselsdagshjaelp
Ansøgningsfrist: Det er kun muligt at søge om Fødseldagshjælp i forbindelse med ansøgning om Feriehjælp eller Julehjælp.
Der støttes med: Fødselsdagshjælp i form af et gavekort til REMA 1000 til indkøb af madvarer til fejring af fødselsdagsbarnet.
Hjemmeside: www.folkehjaelp.dk

Mødrehjælpen

Fonden støtter: I nogle af Mødrehjælpens lokalforeninger kan du søge om Den Rullende Kagemand, som er Mødrehjælpens fødselsdagshjælp.
Læs mere her: Find din lokalafdeling her og få mere information: www.moedrehjaelpen.dk/holdepunkt/aktiviteter/foedselsdagshjaelp
Ansøgningsfrist: Kontakt din lokalforening.
Der støttes med: Fødselsdagshjælp i form af for eksempel en kagemand, boller og saft.
Hjemmeside: www.moedrehjaelpen.dk

Søg også på internettet

Der er flere lokale foreninger, der uddeler fødselsdagshjælp. De er ikke nævnt her på siden. Hvis du vil finde ud af, om der er fødselsdagshjælp i din by, kan du også prøve at søge på Google på [dit bynavn fødselsdagshjælp] eller [dit bynavn “hjælp til fødselsdag”]. Klik på linket og sæt navnet på din egen by ind i søgningen.

I gruppen Fødselsdagshjælp til Udsatte donerer private ting, de ikke selv har brug for. Her kan du også søge om fødselsdagshjælp. Der må ikke doneres kontanter eller gavekort.