Disse produkter bør du bruge i vintermånederne

Vinteren kræver tilpasninger, både ude og inde

Vinteren kan være ekstremt hård for både hud og hår. De kolde temperaturer og den tørre luft har større indflydelse, end de fleste tror. Derfor kan det være en god idé at tilpasse sin beauty rutine til årstiden – og specielt til vintermånederne. 

 

Både hår, hud og læber er meget udsatte. Derfor har vi samlet nogle tips til dig i denne artikel, så du kommer helskindet igennem den næste vinterperiode – uden at få alt for spaltet hår og tørre læber. 

Tips til håret

For at holde håret så friskt og sundt som muligt i vintermånederne, er det en god idé at sørge for at pleje håret kontinuerligt. Sådan opnår man altid de bedste resultater! 

 

Du kan eksempelvis pleje dit hår med diverse olier for at undgå, at håret bliver alt for tørt. Det er dog samtidig vigtigt aldrig at bruge for meget olie i håret, da du i sidste ende kan opleve, at håret fedter hurtigere. Du kan også gøre brug af fugtgivende hårkure i stedet for olier, hvis du har tendens til olieret og fedtet hår. 

 

Foruden at pleje håret med de rette produkter, er det også vigtigt at tænke over at beskytte håret fra vind og vejr. Det kan eksempelvis være en god idé, at investere i en ordentlig hue, som holder håret beskyttet fra de kolde temperaturer. På den måde forhindrer du for meget varmetab fra din hovedbund, hvilket er ideelt for at opnå sundt hår. 

Tips til læberne 

Det er essentielt for dine læber, at du gør brug af en god læbepomade. Den tørre luft resulterer nemlig ofte i tørre læber. Det kan skade dine læber – og præcis derfor har mange problemer med sprækkede læber i de kolde måneder. 

 

En læbepomade kan være med til at hjælpe dine læber, så du kan undgå at læberne sprækker og gør ondt. Det kan nemlig være svært at få læberne på rette spor igen, når de først er begyndt at sprække. 

Tips til huden 

Ligesom hår og læber, reagerer huden ofte negativt på tør luft. Tilfør også fugt her! En god ansigtscreme er vigtig – specielt til daglig brug. Brug denne ansigtscreme før du bevæger dig ud i den kolde vind. 

 

Mange oplever endda, at huden slår ud i de kolde måneder. Dette kan ske, når hudens naturlige bakteriebalance er ude af kurs – og den bedste måde at genetablere denne balance, er ved brug af fugtgivende ansigtscreme.