Dating: Hvordan finder du ud af, om han er interesseret?

Når din nye kæreste giver dig ondt i maven…

Du har så endelig fundet en mand, som du er blevet forelsket i. Og I har det godt sammen, det er god sex, og han har mødt dine venner. Men alligevel er der noget galt. Det føles ikke helt rigtigt, du bliver ked af det, og du kan ikke lade være med at spekulere over, om han nu er lige så interesseret i dig.

Du kan ikke tænke på andet end ham, og du kan heller ikke tale om andet. Du har telefonen med overalt, hvis han nu skulle ringe. Men det gør han ikke. Du kunne selvfølgelig også selv ringe, men du vil heller ikke virke for desperat og skræmme ham væk.

Vil han dig – virkelig?

Det kan være fristende  at finde på undskyldninger for, hvorfor han ikke kontakter dig. I bund er grund er du nok mest bange for at høre sandheden. Helt basalt er det dog et spørgsmål om at se på, hvad han gør og lytte til, hvad han rent faktisk siger.

Hvis han virkelig vil dig, så vil han også bruge tid på at være sammen med dig. Hvis han ikke vil dig, er det svært at få en aftale med ham. Der er for mange lunkne sms’er – vel at mærke hvis du skriver til ham først. Hvis han omvendt gerne vil dig, så kan han ikke lade dig være i fred.

Når han er interesseret, så er der:

  • klare udmeldinger
  • gaver og andre opmærksomheder for at gøre dig glad
  • masser af kontakt og forslag til at ses
  • opgaver, han løser kun for at imponere dig

Faktisk er det ret let: hvis han vil dig, så er du ikke i tvivl. En mand, der er interesseret i dig på den gode måde, vil gøre meget for, at du ikke bliver kæreste med en anden.

Tag det roligt

Når det så er sagt, så er mænd bare lidt sløvere i optrækket til det med kærlighed. Giv ham tid til at forelske sig i dig. Hvis du kan mærke, at han er interesseret og holder kontakten med dig, men måske bare ikke er lige så hurtigt ude af starthullerne som dig, så tag det roligt. Nogle gange er hans undskyldninger om manglende tid og lidt for meget arbejde den rene sandhed.

Træd et skridt tilbage

Hvis du pludselig kan mærke, at han ikke er så meget på som i starten, så har din intuition oftest ret. Pas godt på dig selv og dine følelser. I stedet for at løbe efter ham, så træd i stedet et skridt tilbage. Lad være med at kontakte ham og træd et mentalt skridt tilbage. Hvis han er interesseret, skal han nok følge efter.

Læs Den lille bog om dating

I Den lille bog om dating er fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud. En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Den lille bog om dating - Lou Noire