Billigt børnetøj

Med børn, der vokser flere tøjstørrelser om året, så skal der noget tøj igennem. Mange webshops har et stort udvalg og ofte rigtig gode tilbud, og her kan du finde spændende børnetøj til lave priser.

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrev fra de forskellige webshops, får du automatisk besked om kampagner og tilbud. Her får du ofte tilbudt rabatkoder på gratis fragt eller koder, der giver dig en procentvis rabat. Det er ikke alle webshops har har fri fragt, men her kan du evt. bestille sammen med andre og så dele fragten mellem jer.

Til sidst i artiklen kan du også finde gode tips til steder, hvor du kan få gratis eller næsten gratis børnetøj.

Danskoutlet.dk

Danskoutlet.dk er online versionen af kæden Dansk Outlet, som kan findes i omkring 20 butikker rundt omkring i Danmark. Danskoutlet.dk er tøj til outlet-priser, og her kan du virkelig spare mange penge på børnetøj. Måske er jakken i sidste års farve, men når man er tre år gammel, så har det ikke den store betydning – især ikke, hvis den alligevel bare skal være lyserød!

Trendyshop

Trendyshop har masser af billigt babytøj, børnetøj og tøj til teenagere i alle de kvalitetsmærker, du kender og kan lide. Hos Trendyshop finder du et stort udvalg af tøj til børn til enhver pengepung, og i deres outlet har jeg f.eks. købt en Mikk-line flyverdragt til halv pris.

Marks and Spencer

Engelske Marks and Spencer har rigtig meget lækkert og sjovt børnetøj, både til drenge og piger. Her er der virkelig gjort noget ud af designet, og prisen er lav. Mange sweatshirt kan du få for under 100 kr. Er du sådan en mor, der gerne vil have, at dine børn ikke ligner alle de andre, så kan du her også få mange sjove ting, som du ikke kan få i Danmark. Hos Marks and Spencer kan du også finde fedt festtøj til børn, og der er både jakkesæt og prinsessekjoler til alle aldre.  Størrelserne svarer til angivelserne: er dit barn 8 år, bestiller du en str. 8 eller 8-9. En damestr. 14 svarer til en dansk 42/44.

Fragten ligger på £5, en dansk 50’er.

Gratis eller næsten gratis børnetøj

Hvis økonomien ikke er den bedste, så er du måske du så heldig, at dit barn kan arve tøj fra fætre, kusiner eller venners børn og hvis ikke, så er der mange steder, hvor du kan få billigt eller helt gratis tøj:

    • Giv og få: lav et opslag i en gratisgruppe på Facebook, hvor du søger efter en, du fast kan aftage børnetøj af, når det er blevet for småt. På samme måde kan du også selv lave et opslag; tøjet er ofte godt nok til en runde mere i børneskabet, inden det bliver sendt til genbrug. På facebook er der “gratis-grupper” eller “bortgives-grupper” for de fleste større byer.
    • Tøjbyttedag: Arrangér en tøjbyttedag med veninderne og deres veninder. I tager alle sammen alt det aflagte børne- og voksentøj med, som I ikke bruger mere, og så kan der ellers byttes på kryds og tværs.
    • Godt og brugt: På onlineloppemarkeder som for eksempel Gul og Gratis kan du være heldig at finde børnetøj, der gives væk. Ofte sælges det også billigt efter sæson, hvor du kan få en hel pose børnetøj i samme størrelse.