Ferie

Skønne ferier for enlige mødre og deres børn

Det er altid skønt at tage på ferie, men som enlig mor kan det nogle gange godt være lidt svært. For det første er der det med pengene: hos enlige mødre er der kun én indtægt, og vinterstøvler vinder altid over en årlig tur til Caribien. Heldigvis er det et problem, der kan løses. Der er mange andre og billigere rejsemål, og her får du nogle gode tips.

Det er næste altid billigst, hvis du booker din egen ferie selv. Her kan du også vælge, om I skal bo i jeres egen lejlighed med køkken, hvor I selv kan lave mad. Vil du ikke booke selv, kan du holde øje med afbudsferier hos de store rejseselskaber. Her er der også mange penge at spare.

Forberedelser til ferie med børn

Der er nogle udfordringer forbundet med at rejse alene ud i verden med børn. Derhjemme ved du, hvor tingene ligger i supermarkedet, der er vaskemaskine og tandbørste på de rigtige steder, faste legekammerater og nogle at spørge til råds, hvis det glipper. Ude er alt nyt og med frihånd. Derfor kan en uge godt være lang tid, når man både skal være mor, rejseleder og nå at koble af. Der er derfor også artikler om at planlægge en ferie med børn, så I får den allerbedste tur.

Du får også svar på det helt store spørgsmål, som du sikkert allerede sidder med: Når jeg nu selv skal bære det hele – plus et eller flere børn i hænderne – hvor lidt kan jeg så nøjes med at pakke? Derfor finder du også inspiration til pakkelister i de forskellige artikler.

Hvad skal I lave på ferien?

Der er forskel på, hvad man kan lave med helt små børn og så teenagere, så det kræver lidt forberedelse hjemmefra. Find ud af hvad man kan lave på det sted. hvor I tager hen. Der er mange, der skriver rejseartikler om de mest populære feriemål, og du kan f.eks. google “ferie børn aktiviteter kreta”.

PÅ den måde får du hurtigt forslag til seværdigheder, som både drenge og piger, og store og små børn, finder spændende. Og lad os så komme af sted!

Banner - Spil med ord - Spanien