Peberfrugt i baconsovs
1 voksen og 1 barn i 2 dage. Kan fryses.
Der er meget få retter, som bacon ikke lige gør ekstra lækre! Denne her ret egner sig især godt til den sidste, overlevende peberfrugt af de der tre, der er i en pakke, og det gør ikke noget, hvis den endda er blevet lidt runken. Bacon går ind og giver ”the magic touch” til den også.
Denne her ret er virkelig et hit på de dage, hvor der er lavvande i kassen. Det er ting, man næsten altid har på lager, ellers kan alt fås i enhver discountbutik.
Ingredienser
1 løg
1 spsk. olie
1 pakke bacon
1 rød peberfrugt
1 ds. flåede tomater
1 lille ds. tomatpuré (70 g.)
Salt og peber
½ tsk. paprika
½ tsk. timian
Evt. ¼ tsk. chilipulver
Evt. 2 spsk. fløde
Fremgangsmåde
Sæt ris over.
Skær løget i små stykker og svits det i olien. Skær baconen i 1-1½ cm. brede stykker og svits det med, når løgene er blevet gyldne. Skær peberfrugten i mindre stykker og tilsæt den til gryden, når baconstykkerne er let stegte. Tilsæt resten og lad det hele simre, til peberfrugten er så mør, som du kan lide den og smag retten til.