Bananmuffins

 

Bananmuffins

Bananmuffins

20 stk. Kan fryses.

Med en lille økonomi er der ikke ret meget, der får lov til at gå til spilde. Bananer, der er så modne, at ingen gider at spise dem længere, er fantastiske og giver en god smag i bananmuffins. Lad være med at bruge helt friske bananer, da de næsten ikke giver smag.

Ingredienser

3 æg
150 g. sukker
3 bananer, helst overmodne
50 g. hasselnødder
75 g. chokolade (gerne bare alm. kogechokolade)
150 g. oliemargarine
1 tsk. natron
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
150 g. mel

20 muffinsforme

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180°.

Æg og sukker piskes, indtil sukkeret ikke længere knaser. Bananerne moses, nødder og chokolade hakkes og vendes i sammen med margarine, natron, vaniljesukker, bagepulver og mel.

Kagedejen hældes i formene, som bages på midterste rille i ca. 25 minutter.