Læs en lille bid af Medister-ekspeditionen

læseprøve medister-ekspeditionen

Tæl ned til jul med Medister-ekspeditionen

Hent den gratis julekalender, der passer til bogen – klik på billedet!

Tæl ned til jul med denne sjove og spændende julehistorie! Hvis I gerne lige vil bladre lidt i bogen og se, om den er noget for jer, så får I her lov til at smugkigge. Lidt længere nede på side kan I læse begyndelsen på juleeventyret. Her ligger nemlig de første tre kapitler.

Husk også at printe den gratis julekalender ud, der passer til Medister-ekspeditionen. Den er lige her: 24 snefnug til jul! De tre små hunde fra juleeventyret har nemlig lavet en snefnug-kalender, der passer til vejret i Grønland, hvor historien foregår.

Nå, nu blev det alligevel lidt spændende! Jamen, så må I hellere høre lidt mere om, hvad det er for en bog, I skal i gang med at læse:

Om Medister-ekspeditionen

Tre, modige hunde er ude på en vigtig mission: to kasser af Svend Åges den bedste medister skal leveres inden jul. Tag med på eventyr med den kønne puddel Snowball, der egentlig var på vej til Paris, den stærke, men ikke så kloge bullterrier Bobby og King, en lille hund med en løves hjerte.

Undervejs møder hundene mange farer, imens de bliver jagtet af bisserne fra De Grønlandske Slædehundes Fagforening. Men medisteren skal frem til den hemmelige modtager, ellers bliver det ikke jul i år!

Læs et kapitel i den sjove og spændende julehistorie hver dag indtil juleaften. Juleeventyret om Medister-ekspeditionen har 24 kapitler og er rigtig god til højtlæsning i klassen eller hjemme i sofaen. De større børn kan også sagtens læse den alene.

Læs en lille bid af Medister-ekspeditionen

Er I klar til at læse julehistorien? Så kan I hente de første 3 kapitler lige her:

1., 2. og 3. december i Medister-ekspeditionen (Det koster ikke noget at smugkigge i bogen.)

Vil I gerne læse mere, kan bogen købes her:

Medister-ekspeditionen som bog

Medister-ekspeditionen som e-bog (PDF)

Læs bogen gratis på eReolen

I kan også låne e-bogen på eReolen:

Læs bogen gratis på eReolen (kræver lånerkort til dit lokale folkebibliotek)

Her kan du få en vejledning i at låne bøger på eReolen, hvis du ikke har prøvet det før.